50 jaar Tennisvereniging ’t Gouwtje Midwoud, dus dat moet gevierd worden

MIDWOUD – Tennisvereniging ’t Gouwtje uit Midwoud bestaat in 2022 vijftig jaar. Na diverse jubileumactiviteiten volgt zaterdag 3 september het grote slotfeest voor leden en oud-leden op het complex van ’t Gouwtje aan het Gouwtje 7A . Het feest – met onder andere een tennisdemonstratie op hoog niveau, een barbecue en livemuziek – moet de kroon worden op een mooi jubileumjaar.

Dat jubileumjaar begon op 23 januari met de onthulling van het jubileumlogo dat nog steeds vanaf de weg duidelijk te zien is. In het logo is de oorsprong van de club verwerkt die een halve eeuw geleden werd opgericht als tennisvereniging voor de dorpskernen Midwoud, Oostwoud, Benningbroek en Sijbekarspel. Die oorsprong verklaart ook de plek op het snijvlak van Midwoud en Benningbroek waar de vereniging al vijftig jaar te vinden is.

Ook deze dorpskernen zijn volop betrokken bij de jubileumactiviteiten zoals een succesvolle tennisclinic op de basisscholen en open dagen voor zowel de jeugd als de volwassen tennissers. Samen met de twee goed bezochte jubileumtennistoernooien en de terugkeer van het geliefde Stratentoernooi vormen zij jubileumactiviteiten waar de tennisvereniging met een goed gevoel op terug kan zien. “Het is voor iedereen in Midwoud, Oostwoud, Sijbekarspel en Benningbroek weer duidelijk dat Tennisvereniging ’t Gouwtje springlevend is”, aldus waarnemend voorzitter Rob Graumans. “Het feest op 3 september is de kers op de taart, onze manier om alle leden en oud-leden te bedanken voor hun support.

Er is veel moeite gedaan om vooral ook alle oud-leden te bereiken om ze uit te nodigen voor het feest dat om 14.30 uur begint met de mogelijkheid om nog even een balletje te slaan en vanaf 16.30 uur werkelijk van start gaat. Oud-leden die nog geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen zich alsnog aanmelden via tvhetgouwtje@gmail.com .