Fotowerkgroep Hoorn gaat nu na de succesvolle expositie in de Bonifaciuskerk in het gemeentehuis exposeren

WOGNUM – Na de succesvolle postcorona-expositie in de Bonifaciuskerk in Medemblik afgelopen zomer is het nu de tijd voor een winterexpositie in Wognum. Het gemeentehuis van Medemblik heeft verschillende ruimtes ter beschikking gesteld om de geselecteerde werken tentoon te stellen. De expositie is vrij toegankelijk.

Fotowerkgroep Hoorn is een actieve en tevens de oudste club uit de gelijknamige plaats. De zestien leden, onder wie twee uit de gemeente Medemblik, komen elke twee weken bijeen in wijkcentrum De Grote Beer in Hoorn om elkaars werk te bespreken en op deze manier het niveau naar een nog hoger plan te brengen. Ieder heeft zijn eigen interesse en blik op de wereld om zich heen. Dit leidde tot positieve reacties op de Kunst- en Cultuurmarkt Hoorn afgelopen augustus. En het belooft wat voor deze nieuwe expositie in het gemeentehuis met opnieuw een gevarieerde en verrassende keuze van alle deelnemende leden. 

Iedereen is welkom om binnen te lopen in de eerste twee gebouwen waar de expositie is gesitueerd. Adres: D. Ketlaan 21 in Wognum. De expositie is te zien tot 1 februari 2023. Meer weten over Fotowerkgroep Hoorn? Kijk op www.fotowerkgroephoorn.nl of stuur een e-mail naar info@fotowerkgroephoorn.nl .