Flinke vissterfte door zeer slechte waterkwaliteit Visput Andijk. ‘Help de visput verder’doneeractie gestart

ANDIJK – De Visput in Andijk heeft te maken met een behoorlijke sterfte onder de vissen in de vijver, veroorzaakt door de slechte weerstand van de vissen en de zeer slechte waterkwaliteit van het water in de vijver veroorzaakt door de aanhoudende droogte.

Al maanden zijn de vrijwilligers van de vereniging druk bezig met het redden van de vissen maar ook van de vereniging, de reddingsactie zorgt voor een behoorlijke aanslag op de financiële weerstand van de vereniging.

De vereniging is nu op een punt aangekomen dat zij onvoldoende financiële middelen hebben om alles draaiende te houden, te kunnen investeren in de broodnodige spullen om de kwaliteit van het water te verbeteren en om de visstand op peil te houden.

Doneeractie ‘Help de visput verder’ gestart

De vereniging heeft nu de hulp van iedereen die de visput een warm hart toedraagt ingeroepen om via deze link een (kleine) donatie te doen om zo de vereniging en de vissen levend te houden. Er is al ruim 1000 euro binnengekomen dus nog maar 4000 euro te gaan om het streefbedrag van 5000 euro te halen.

Eén gedachte over “Flinke vissterfte door zeer slechte waterkwaliteit Visput Andijk. ‘Help de visput verder’doneeractie gestart

Reacties zijn gesloten.