FC Medemblik en ING nog 3 jaar aan elkaar verbonden

MEDEMBLIK – FC Medemblik  verlengt de samenwerking met ING voor nog eens drie jaar. Al sinds augustus 2014 is ING als hoofdsponsor aan onze club verbonden en dit is dus naar tevredenheid van beide partijen. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren.

FC Medemblik blij met vertrouwen

FC Medemblik laat weten dat zij blij is met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te blijven werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Berend Kroezen:  We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij onze hele jeugd weer in het nieuw steken en extra aandacht aan het vrouwenvoetbal schenken.. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.

Lees ook: FC Medemblik start competitie gehandicapt, weekendje weg, blessures en schorsing

Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met FC Medemblik en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Lees ook: Nieuw voetbalseizoen FC Medemblik gaat weer van start, eerst oefenen tegen o.a. RKEDO

Bij FC Medemblik is Marcel Roos de aangewezen contactpersoon voor het Niemand Buitenspel-programma. Marcel is een kind van de club en al jaren werkzaam bij ING.

Op de foto: Voorzitter Berend Kroezen, penningmeester Zico Breg en financieel contactpersoon Marcel Roos tekenen het contract met ING