FC Medemblik start competitie gehandicapt, weekendje weg, blessures en schorsing

FC Medemblik

MEDEMBLIK – Trainer Volkert-Jan Putting had de competitiestart van zijn team in de Tweede Klasse tegen Schagen United heel anders voorgesteld. Een gehandicapte verdediging door het ontbreken van de spelers, ziekte, een nog openstaande schorsingen twee spelers die nog even van een weekendje vakantie gingen genieten.

Waar voor Putting vuur zou hebben gespuugd over het afmelden van de twee vakantiegangers maakt hij zich nu niet meer druk en waarom zou hij. Tegen het NHD verwoorde hij dit het beste door te zeggen dat het er waarschijnlijk gewoon bij hoort. Of Putting zelf minder is geworden dat laat hij aan een ander over.

FC Medemblik miste de vaste verdedigers

Gelukkig kan Volkert-Jan Putting uit een ruime schare aan voetballers putten, enkel echte topspelers daar ontbreekt het nog aan, al noemt hij uitdrukkelijk Zico Breg, Robert Zwaan en Devin de Winter die nog geen training hebben overgeslagen.

Lees ook: FC Medemblik stopt met voetballen op de zondag

Helaas brak het ontbreken van een deel van de selectie FC Medemblik flink op tegen Schagen United. Waar volgens Putting FC Medemblik normaliter weinig problemen met de ploeg uit Schagen zou moeten hebben werd FC Medemblik nu een speelbal door het ontbreken van de spelers.

FC Medemblik verloor dan ook de wedstrijd in Schagen met 5-3 van Schagen United

Loading

<