Drie bands en een soloartiest vermaakten publiek in zesde Young Artist Night

MEDEMBLIK – Zaterdag 4 maart was alweer de 6e editie van de Young Artist Night. Deze keer deden er 1 solist en 3 bands mee. 

Daniël opende de avond met 3 nummers, hij begeleidde zichzelf hierbij op gitaar. Hij heeft een mooi en uniek stemgeluid, de perfecte opening voor de Young Artist Night. 

Helaas had één van de bands last-minute afgezegd door omstandigheden. Remi Smit besloot daarom om muzikanten bij elkaar te zoeken, zodat zij konden invallen. Samen met Sam Anne Kruijer en Ruben Trompetter waren zij de 2e act van de avond. Onwijs knap, vooral als je bedenkt dat zij geen één keer samen hebben kunnen oefenen. Hun bandnaam voor dit eenmalige optreden was: One Time Only!

De 3e band van de avond was Barabas. Deze hardrockband speelde 6 eigen nummers. Door hun enthousiasme op het podium kregen zij de hele zaal mee. Binnenkort komen de nummers van deze getalenteerde muzikanten uit op onder andere Spotify.

De afsluiter van de avond was The Pointless Arrows. Deze 5 jongens zijn bekenden van de Young Artist Night. Dit was namelijk alweer de 3e keer dat zij meededen aan deze muzikale avond. Ook zij speelden eigen nummers en hadden daarnaast hun eigen fanclub mee. Een fantastische afsluiter van de 6e editie!

Het was een leuk gevarieerd programma. Blijf op de hoogte van de komende edities via Instagram.

Instagram: @youngartistnight