Share

Dode verkeersongeval Wervershoof is 17-jarige jongen

Wervershoof – Op de kruising van de Veenakkers met de Driehuizen heeft woensdagavond , rond 20.45 uur, een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Bij dit ongeval is een 17-jarige inwoner van Grootebroek om het leven gekomen. Hij reed op een bromscooter. Het slachtoffer droeg een helm.

De andere partij van het verkeersongeval betrof een personenauto met daarachter gekoppeld een boottrailer, die werd bestuurd door een 40-jarige man uit Wervershoof. Er is geen sprake van middelengebruik geweest bij de automobilist. De scooter reed over de rijbaan van de Veenakkers, de automobilist over de Driehuizen.  

De afdeling verkeersongevallen analyse van de politie stelt een onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval. Verklaringen van getuigen kunnen hierbij helpen. Mocht u getuige zijn geweest van het ongeluk of bijvoorbeeld dashcam beelden hebben, wilt u zich dan met de politie in verbinding stellen? Dat kan via 0900-8844.

De politie leeft mee met de nabestaanden van de overledene. Hen wordt hulp van een familie-agent aangeboden. 

Inter Visual Studio is toeleverancier van foto's van incidenten en ongevallen. Mocht iets niet kloppen aan dit bericht neem dan contact op met de toeleverancier via http://www.intervisualstudio.nl/

1 reactie

  1. 3 november 2022

    […] Lees ook: Dode verkeersongeval Wervershoof is 17-jarige jongen […]