Share

Dijklander Ziekenhuis houdt weer een Proeverij ‘Eten met smaak’

PURMEREND – Ervaart u smaakvermindering, -verlies of -verandering door uw behandeling met chemotherapie en bent u benieuwd of smaaksturing voor u werkt? Schrijf u nu in voor het interactief diner ‘Eten met smaak’ op zaterdag 14 januari 2023

Leer in twee uur van de koks van het Dijklander Ziekenhuis óf en hóe u uw smaak kunt sturen. Omdat samen genieten minstens zo belangrijk is, mag u uw partner, vriend of vriendin meenemen op uw persoonlijke smaakontdekkingsreis. Het programma is aangepast naar een proeverij volgens de coronarichtlijnen. 

Waar?
In het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend, Waterlandlaan 250. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
U kunt zich tot één week voor het diner aanmelden via een e-mail naar etenmetsmaak@dijklander.nl. Graag bij uw aanmelding doorgeven:

  • Naam, geboortedatum, telefoonnummer
  • Aantal personen (max. 2)
  • Eventueel dieet

Let op, het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol. U ontvangt per e-mail een bevestiging met verdere instructies. Mocht u achter het net vissen, dan plaatst het ziekenhuis u op de reservelijst.

Totaal aantal keren gelezen: 58 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 4 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen