Share

Dalende gasprijzen is voor Hart voor Medemblik genoeg redenen om de Zeehoek langer open te houden

WERVERSHOOF – Voor Mark Hoogewerf en fractieleider Tjeu Berlijn van Hart voor Medemblik is het sluiten van De Zeehoek nu niet meer aan de orde omdat de gasprijzen scherp aan het dalen zijn. Waar in september 2022 de gasprijs nog ver boven de 200 euro lag, ligt deze nu rond de 68 euro. Voor beide raadsleden van Hart voor Medemblik genoeg redenen om het college te vragen de deuren langer open te houden van het zwembad in Wervershoof.

Hoogewerf en Berlijn willen daarom van het college weten of zij op de hoogte zijn van de scherp dalende energieprijzen en hoe deze daling zich verhoudt tot de financiële middelen die nodig zijn om het zwembad veilig open te houden.

Daarnaast vragen beide raadsleden aan het college of zij bereid is om de sluiting van het zwembad opnieuw te beoordelen, gezien de huidige ontwikkelingen van de energielasten.

Hoogewerf en Berlijn willen dat de gemeente Medemblik de inwoners van Wervershoof ook gaat betrekken bij het ontwerp van de nieuwe Zeehoek aan de Westrand in Wervershoof, zij willen dan ook weten hoe het college dit voor ogen ziet.

Lees ook:

Totaal aantal keren gelezen: 92 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen

Reacties

  1. Ria Bakker Bijman schreef:

    Niet alleen de zwemlessen voor de kinderen zijn belangrijk maar ook de groep senioren zijn heel belangrijk om fit te blijven .

  1. 12 januari 2023

    […] Dalende gasprijzen is voor Hart voor Medemblik genoeg redenen om de Zeehoek langer open te houden […]