Burgemeester Medemblik doet aangifte tegen Match Makelaars, ‘Medemblik discrimineert niemand’

MEDEMBLIK – Het maakt Dennis Stello, directeur van Match Makelaars, niets uit dat er aangifte is gedaan tegen hem en zijn bedrijf. Stello blijft erbij dat de gemeenten een strek selectief beleid voeren als het gaat om huisvesting arbeidsmigranten. Zelfs zover dat Stello in een eerdere advertentie de gemeente Medemblik beschuldigde van discriminatie iets dat bij de burgemeester van Medemblik in het verkeerde keelgat is geschoten.
Lees ook: Funda adverteerder noemt Medemblik ‘anti-buitenlanders’, Medemblik neemt juridische stappen

Zelfs zo erg dat burgemeester Frank Streng aangifte heeft gedaan wegens smaad en laster tegen het makelaarskantoor. Burgemeester Streng zeegt dat door deze advertentie en de houding van de makelaar de gemeente Medemblik bewust in een kwaad daglicht is gezet door de makelaar. Zeker wat het stuk in de advertentie waar de makelaar de gemeente Medemblik beschuldigd van het voeren van een ant-migrantenbeleid is volledig verkeerd gevallen bij de gemeente Medemblik.
Op last van de gemeente haalde Funda de advertentie dan ook snel van haar website maar het kwaad was al geschiedt, via de sociale media werden screenshots vele malen gedeeld.
Ondertussen wil de makelaar nergens meer op reageren maar bij de vorige keer dat werd gevraagd om een reactie bleef de man bij zijn beschuldiging dat Medemblik een anti-migrantenbeleid zou voeren.