Bezinningsavond Oecumenische werkgroep Wognum over ‘Helpende Handen’

WOGNUM – Ieder jaar in de veertigdagentijd organiseert de Oecumenische werkgroep Wognum een bezinningsavond. Dit jaar is het thema ‘Helpende handen’. De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdagavond 12 maart in de Protestantse kerk van Wognum.

Drie sprekers vertellen over het (vrijwilligers)werk dat ze met hun handen verrichten. Brandweercommandant René Snijders uit Wognum geeft een presentatie over zijn werk bij de brandweer. Herman Borger uit Nibbixwoud is vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk en begeleidt vluchtelingen in onze gemeente naar zelfredzaamheid. Barbara Verbeek uit Wognum is thuiszorgmedewerkster bij de Omring. Hoe helpt ze haar cliënten en wat drijft haar?

Tussen de verhalen speelt Hans van Engen accordeonmuziek. De aanwezigen worden uitgenodigd om na te denken over de vraag: wanneer heb jij om hulp gevraagd?

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Helpende handen Bezinningsbijeenkomst oecumenische werkgroep Dinsdag 12 maart, kerk Wognum Inloop met koffie/thee 19.30 uur, aanvang 20 uur