Share

Bekervoetbal: DWOW geeft Strandvogels het nakijken

WIERINGERWERF/ONDERDIJK – Natuurlijk waren er excuses of redenen aan te dragen. De dag voor het eerste officiële duel van dit seizoen werd het jubileumfeest van Strandvogels gevierd. Daar waren vrijwel alle spelers aanwezig en die speelden toen een wedstrijd van een uur. En daarna was het feest waarbij de nodige alcoholische versnaperingen werden genuttigd. Dan ben je een dag later waarschijnlijk iets minder fit.

En helaas weigerde DWOW mee te werken aan het verplaatsen van de wedstrijd. Maar de spelers van Strandvogels toonden vanaf de aftrap wel heel erg weinig bezieling. En omdat dit bij de spelers van DWOW wel aanwezig was, was het wachten tot dit in de score tot uiting zou komen.

DWOW 1 – Strandvogels 1 (beker)

Wedstrijddatum: zondag 4 september 2022
Uitslag: 4-1 (4-1)
Scoreverloop: 1-0; 2-0; 3-0; Tim Broersen 3-1; 4-1

Selectie:
Edwin Hoogland; Bram Koomen, Rowin de Wit, Tigo Harder en Merlijn Weel (Tom Bakker); Gerald Broedersz (Max van Kampen), Bryan Broedersz, Niek Broersen en Mitch Hofland (Dawid Zerek); Jordy Weel en Tim Broersen (Arjan Koomen)

Beker (poulefase)

#TeamGesp.Gew.Gel.Verl.Punt.VoorTegenSaldo
1DWOW1100341+3
2Reiger Boys1100331+2
3Hollandia T1001013-2
4Strandvogels1001014-3

Totaal aantal keren gelezen: 43 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen