Uitslag Koningsloop Medemblik

MEDEMBLIK – Voor het tweede jaar op rij werd de Koningsloop Medemblik georganiseerd als afsluitend nummer van de festiviteiten op de Nieuwstraat. 250 kinderen hebben in totaal gestreden om de zege

Het publiek dat in grote getale was toegestroomd hadden geluk met de eerste zonnestralen van de dag toen de strijd na een dans warming up los barstte. Op een enkele valpartij na werden alle 10 de wedstrijden zonder kleerscheuren afgelegd en was de strijd om het podium met name bij de jongste categorieën erg spannend. Her en der waren de de gespannen koppies ook weer erg blij dat de race er weer op zat en zij met een medaille, gevulde bidon, consumptiebon en een zakje snoep hun weg konden vervolgen. De enige echte pechvogel van de dag was Sonny Stapel die in gedeelde leidende positie in de categorie 5-6 jaar op een organisatielid botste en zijn podiumkansen in rook op zag gaan.

Na afloop van het wedstrijdschema werden alle winnaars gehuldigd onder toeziend oog van vele Medemblikkers, waarmee de Koningsloop Medemblik 2024 definitief als een succes nummer in de boeken ging.

WinnaarTweedeDerde
Jongens t/m 4 jaarSem HaakmanXavi SoppeSenn Burggraaf & Duuk Metzlar
Jongens 5 t/m 6 jaarSamuel TrompLevi RuiterLio Bruinsma
Jongens 7 t/m 8 jaarMason KeijzerSimon VersteegBody Joinking
Jongens 9 t/m 10 jaarDavid TrompLars GlimMatthijs de Lange
Jongens 11 t/m 12 jaarYoussef Al RajadJulian VijnMilo Talen
Meiden t/m 4 jaarLiv WesterpoortLody NeijzingLea Haakman
Meiden 5 t/m 6 jaarLea BeemsterFem PronkKim Rob
Meiden 7 t/m 8 jaarJaylin RuiterTess HoenderdosAyden Hoeve
Meiden 9 t/m 10 jaarLucy HartogNina VeldhuisIze Beemster
Meiden 11 t/m 12 jaarFelinn TemmersRosalynn TrompBabette Ruigewaard

Foto’s: Pascal van As