Share

De eerste bingogetallen van de 65+ Rondom bingo zijn getrokken. Kunt u ook BINGO roepen?

MEDEMBLIK – Het Rondom Weekend vindt van 14 tot en met 18 september plaats in Medemblik. Vast onderdeel van dit lekker lange gezellige weekend is de Rondom 65+ krantenbingo; iedereen uit Medemblik van 65 jaar of ouder kan hier gratis aan meedoen. Het enige wat senioren hoeven te doen is een bingoformulier ophalen bij Kaas & Zo aan de Nieuwstraat of bij het Sint Pieter, aan de Ridderstraat in Medemblik, en gezellig meespelen. Neem gelijk een formulier mee voor de buurman- of -vrouw.

Hieronder staan de eerste getrokken bingogetallen. Kruis deze aan op het bingoformulier. Wie na de drie trekkingen een volle kaart heeft, maakt kans op een leuke prijs. Een volle kaart inleveren kan bij Kaas & Zo.

Pak uw lot erbij en kruis de volgende nummers aan;

2 –9 – 14 – 17 –19 – 25 – 26 – 30 – 34 – 38 – 42 – 45 – 48 – 50 – 54– 58 – 60 – 63 – 65 – 69 – 71 – 75

Hopelijk bent u voortvarend van start gegaan met de cijfers. Zo niet dan volgen er nog twee trekkingen. Wie weet heeft u na de derde trekking volle kaart en deze is een mooi pakket waard! Veel succes!

Totaal aantal keren gelezen: 54 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen