FC Medemblik vriendentoernooi 2024

MEDEMBLIK – Het staat er weer aan te komen, het FC Medemblik vriendentoernooi, enkel deze keer niet op Hemelvaartsdag omdat op deze dag ook Medemblik Live op de Kaasmarkt plaatsvind maar deze keer op 15 juni aanstaande. Je team aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website van FC Medemblik.

Het vriendentoernooi start om 13.00 uur en rond 16.30 uur zullen de laatste wedstrijden gespeeld gaat worden waarna de prijsuitreiking volgt en de derde helft kan beginnen in de kantine van FC Medemblik.

Er zijn wel enkele voorwaarden die worden gesteld aan de teams:

  • Een team bestaat uit 7 personen van 18 jaar en ouder.
  • Inschrijfgeld € 20.- te voldoen op de wedstrijddag.
  • Ieder team zorgt zelf voor eenheid in de tenues
  • Ieder team fluit ook wedstrijden in de eigen poule
  • Voor ieder team is er na afloop een heerlijke prijs en gezelligheid staat voorop bij dit toernooi
  • Bij de inschrijving verklaar je namens het team akkoord te gaan met de opgestelde regels!

Ook is er een verbod op het meenemen van alcoholische dranken en ook personen onder de 18 jaar mogen geen alcoholische dranken bestellen of drinken. De barmedewerkers zullen bij twijfel om legitimatie vragen en het kopen voor iemand van onder de 18 is ook verboden. Mocht een ploeg wel zelf alcoholische dranken meenemen dan zal deze in beslag worden genomen en het team uit het toernooi worden gehaald. De boetes die FC Medemblik kan krijgen voor dit soort overtredingen liegen er niet om, een eerste overtreding gaat de club minimaal 1360 euro kosten.