Share

1133,96 euro van de Rabo Club Support voor Het Zwembad Midwoud

MEDEMBLIK – Maar liefst 160 keer is er tijdens de Rabo Club Support actie gestemd op Het Zwembad in Midwoud wat goed was voor een bedrag van € 1133,96, geld dat meer dan welkom is bij Het Zwembad.

Maar niet alleen de Rabo Club Support spekte de kas van Het Zwembad, ook werd er net zoals in 2021 aan het einde van het zwembadseizoen weer geld ingezameld tijdens het sponsorzwemmen. Dill, Marjolein, Nel en een heel team aan vrijwilligers maakten samen met de zwemmers het sponsorzwemmen tot een groot succes. Maar liefst € 3500,- werd er bij elkaar gezwommen.

Maar de energieprijzen blijven als een soort van Zwaard van Damocles boven de zwembaden hangen, dus ook die in Midwoud. Om toch het hoofd boven water te kunnen houden kunt u sponsor worden van Het Zwembad door u aan te melden als ‘Vriend van Het Zwembad’, of door ieder seizoen een abonnement aan te schaffen.

Totaal aantal keren gelezen: 43 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen