Zomerse activiteiten voor senioren in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – In de gemeente Medemblik worden met veel enthousiasme zomeractiviteiten speciaal voor senioren georganiseerd. Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door samenwerking tussen de gemeente Medemblik, ouderenbonden, het Rode Kruis en vele vrijwilligers. Het doel van deze activiteiten is om senioren de kans te geven om samen te komen, te genieten van de zomer en nieuwe vrienden te maken in een gezellige en ondersteunende omgeving. 

Activiteiten die passen bij uw interesses

De zomeractiviteiten bieden verschillende leuke en interessante ervaringen. Dit wordt georganiseerd door lokale partners in samenwerking met de gemeente Medemblik.  Alle senioren zijn welkom om deel te nemen aan activiteiten. Enkele voorbeelden van de zomeractiviteiten zijn een gezellige High Tea met hartige en zoete lekkernijen, een schuitentocht over de mooie waterwegen van Medemblik. Hierbij kunt u genieten van het uitzicht en de gezelligheid. Uiteraard vindt er ook een gezellige bingo plaats waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De sportieveling kan zich wagen aan een spelletje Jeu de Boules. De muzikale kenner kan tijdens de muzikale quiz zijn of haar hart ophalen. Kortom, genoeg te doen en er is nog veel meer! Het volledige programma van de zomeractiviteiten is te vinden op op de pagina Zomeractiviteiten voor senioren en daarnaast op diverse plekken in de kernen verspreid.  

Senioren in de gemeente Medemblik van harte uitgenodigd

Wethouder Yannick Nijsingh (verantwoordelijk voor Welzijn en Senioren in de gemeente Medemblik) benadrukt het belang van deze zomeractiviteiten: “We willen senioren in onze gemeente een geweldige zomer bieden, met leuke activiteiten en de kans om nieuwe mensen te leren kennen. We bedanken de ouderenbonden, het Rode Kruis en alle vrijwilligers die dit mogelijk maken.” 
Alle senioren in de gemeente Medemblik zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de zomeractiviteiten en samen een onvergetelijke zomer vol plezier en gezelligheid te beleven. 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u terecht op de pagina Zomeractiviteiten voor senioren of neem contact op met opbouwwerk@medemblik.nl om een programma te ontvangen.