WonenPlus zoekt vrijwilligers in Wognum, Abbekerk en Medemblik

MEDEMBLIK – WonenPlus heeft vrijwilligers die ouderen, chronische zieken en mantelzorgers ondersteunen in het langer zelfstandig thuis blijven wonen. Om aan de aanvragen te blijven voldoen hebben we nieuwe vrijwilligers nodig die zó nu en dan, even willen inspringen om bijvoorbeeld; *een ritje te doen naar huisarts of ziekenhuis, *een klein tuintje bij willen houden, *of een klein klusje willen doen.

WonenPlus probeert de kosten voor de abonnees zo laag mogelijk te houden dus willen graag vrijwilligers in eigen buurt , straat of wijk aan de aanvraag koppelen, heeft u een uurtje over in de week? Baukje Visser van Mee & de Wering wil graag aan u over de werkwijze en kleine vergoedingen die er tegenover staan als u zich aanmeldt als vrijwilliger/ster vertellen.

Ook maakt zij u graag attent, op de contact en ontmoetingsmomenten van Mee& de Wering- WonenPlus want ook deze worden gedragen door de vrijwilligers en zien u graag eens langs komen;

Houdt u van gezellig samen eten? Bezoek dan eens de Sociale eetcafés/ restaurants in Wognum, Opperdoes of stad Medemblik en als u van samen een spelletje doen houdt? Dan staan Carla en Afra voor u klaar in De Dres in Nibbixwoud met het beroemde keezenspel , sjoelbak en andere gezelschapsspelen.

Daarnaast start in Oostwoud het laatste gedeelte van de verhalenkring, u kan nog aanschuiven! Start: 12 maart, en op 14 mei start er een Verhalenkring in stad Medemblik, de bedoeling is om elkaar te verrassen met een bijzonder verhaal over een voorwerp of thema. U leert elkaar daardoor op een andere manier kennen en krijgt de ruimte om uw verhaal te doen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en belangstelling hebben voor een activiteit of een uurtje over hebben als chauffeur, klusser of tuinder? Baukje Visser hoort het graag en u kunt haar bellen of mailen voor eventuele vragen. tel; 088-00 75 140 of b.visser@meewering.nl