Wognum Nicols Onder 17 – 1 Kampioen.

WOGNUM – Maandag 3 april j.l. is het onder 17 team van Wognum Nicols kampioen van de eerste klasse 3 geworden. In deze wedstrijd moest tegen het eerste onder 17 team van Nieuweboer Architecten aangetreden worden.

De wedstrijd begon voortvarend en door doelpunten van Noah Ursem en Nick Commandeur werd een 2 – 0 voorsprong genomen. Nieuweboer Architecten kwam echter sterk terug en door 2 doelpunten van hun kant werd de stand weer 2 – 2 waardoor Wognum Nicols weer vol aan de bak moest.

Uiteindelijk bleek Wognum Nicols de sterkste en door doelpunten van Jur v.d. Berg, Sil Stavenuiter en Stijn Tessel werd een 5 – 2 overwinning in de wacht gesleept.

Door deze overwinning is Wognum Nicols, met nog één wedstrijd te gaan, niet meer te achterhalen en is het kampioenschap een feit. Het gehele team mag volgend seizoen ook nog in de Onder 17 uitkomen en dan worden dus opnieuw uitstekende prestaties verwacht.

Het bestuur van Wognum Nicols feliciteert Jur, Mika, Wout, Nick, Melle, Nik, Sil, Stijn, Noah, Vince, Jan Arie en Frank van harte met het kampioenschap.