Wijziging inzamelschema huishoudelijk afval gemeente Medemblik

MEDEMBLIK – Vanaf 30 oktober gaat voor een deel van de inwoners het inzamelschema van het huishoudelijk afval veranderen. De betreffende huishoudens hebben hierover een brief ontvangen. Of er voor u iets is veranderd kunt u ook nakijken in de afvalkalender op de website (hvcgroep.nl) of in de HVC-app.

Wijziging routes gemeente Medemblik

De chauffeurs van HVC rijden vaste routes om alle bakken op tijd te kunnen legen. Deze routes zijn onder de loep genomen om te kijken of het beter kan. Daarom is een aantal routes aangepast. Vanaf 30 oktober halen de chauffeurs volgens deze nieuwe routes het huishoudelijk afval op. Het kan zijn dat ze op een andere dag langskomen, maar ook het tijdstip waarop ze langskomen kan veranderen. Zorg er daarom voor dat de afvalbak op de juiste dag vóór 07.30 uur op de voor u bekende aanbiedplaats staat zodat deze zeker wordt geleegd.

Lees ook: Afkeur PMD-afval HVC ruim onder landelijk gemiddelde

Afvalkalender op website HVC en app

U vindt de nieuwe inzameldagen in de afvalkalender op deze website. Of download de gratis HVC-app en stel een automatische melding in. Dan ontvangt u een handige melding wanneer de bak wordt geleegd.

Heeft u nog vragen over deze wijzigingen neem dan contact op met de klantenservice van HVC, kijk voor de mogelijkheden op www.hvcgroep.nl/klantenservice.