Weerbericht Medemblik: zonnig, vanaf morgen minder zon en toenemende kans op een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend begint op meerdere plaatsen met mist. De mist lost op, maar op sommige plaatsen kan dat tot ver in de ochtend duren. Verder is het zonnig. Het blijft droog en er is weinig wind. Vanmiddag is het zonnig. De maximumtemperatuur ligt tussen ongeveer 9°C in Waddengebied en plaatselijk 14°C in het zuiden. Er is weinig wind. Vanavond is er weinig bewolking. In het noorden kan in de loop van de avond mist ontstaan. Er is weinig wind.

Komende nacht ontstaat er vooral in het noorden en westen mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond -1°C. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het zonnig, maar in het noorden en westen komt er mist voor. Van het zuiden uit klaart het daar langzaam op. Er is weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer steekt een matige wind uit het zuiden op. Morgenmiddag is het half bewolkt. De maximumtemperatuur ligt tussen 9°C op de Wadden en plaatselijk 14°C in het zuidoosten. Er is weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.

Morgenavond is het eerst onbewolkt. Aan het einde van de avond raakt het in het westen bewolkt, maar het blijft droog. De wind uit het zuidwesten neemt overal toe naar matig, in het Waddengebied naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)