Share

Weerbericht Medemblik: zonnig en 15 graden

MEDEMBLIK – Vanochtend komt er eerst plaatselijk mist voor. Deze zal snel verdwijnen. Daarna is het zonnig en blijft het droog. De wind waait uit het zuiden en is in het kustgebied matig, elders is er weinig wind. Vanmiddag is het droog en zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind komt uit het zuiden en is matig. Vanavond zijn er opklaringen en het is droog. Er is weinig wind, in het noorden is de wind soms matig en waait uit het zuidoosten.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind is zwak tot matig, aan de kust af en toe vrij krachtig en komt uit een zuidelijke richting.

Morgenochtend is het droog. Op veel plaatsen schijnt de zon, maar in het westen gaat de bewolking toenemen. De wind neemt toe naar matig, aan de kust naar af en toe vrij krachtig en waait uit het zuidwesten. Morgenmiddag neemt de bewolking verder toe en een gebied met regen trekt van west naar oost over het land. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14°C aan de noordwestkust tot plaatselijk 19°C in het zuidoosten van het land. De wind draait naar het noordwesten en is matig, aan de noordkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond kan het in het oosten eerst nog regenen, elders is het droog en zijn er opklaringen. De wind komt uit west tot noordwest. Boven land is deze zwak tot matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 67 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen