Weerbericht Medemblik: zon en wolken wisselen elkaar af

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er in het noorden en midden perioden met zon, in het zuiden is het grotendeels bewolkt. Verspreid over het land komen enkele buien voor, in het noordoosten is plaatselijk onweer mogelijk. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee westelijk en (vrij) krachtig. De wind wordt overal noordwestelijk en neemt aan zee af naar matig tot vrij krachtig.

KNMI.nl

Vanmiddag zijn er perioden met zon en in het oosten is er nog een enkele bui mogelijk. In het zuiden is meer bewolking aanwezig. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is noordwest en matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Vanavond is het wisselend bewolkt en vrijwel overal droog. Boven land is er weinig wind. Aan zee is de wind noordwest en matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Komende nacht is het droog en in het zuiden ontstaat plaatselijk mist. De minima liggen rond 9°C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend lost de mist op en er zijn dan perioden met zon. Het blijft overal droog. Er staat weinig wind. Morgenmiddag is het wisselend bewolkt en droog. De middagtemperatuur komt uit rond 18°C. Er staat weinig wind. Morgenavond zijn er enkele wolkenvelden. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)