Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt met kans op een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt de zon af en toe en komen er enkele buien voor. Landinwaarts is de wind west tot noordwest en meest matig. Vlak aan zee en op het IJsselmeer is de noordwestenwind vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig.

Vanmiddag is de zon van tijd tot tijd te zien en komen er enkele buien voor. De wind is west tot noordwest en matig, vlak aan zee noordwest en (vrij) krachtig. De middagtemperatuur komt rond 16°C te liggen.

Vanavond komen er vooral in het westen en zuiden nog enkele buien voor. De wind is west tot noordwest, matig boven land en vrij krachtig aan zee. In de loop van de avond neemt de wind geleidelijk verder af.

Komende nacht komen er enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Aan zee is de noordwestenwind matig tot vrij krachtig, landinwaarts staat er weinig wind.

Morgenochtend komen er enkele buien voor en is het wisselend bewolkt. Aan zee neemt de noordwestenwind af naar matig, boven land staat weinig wind.

Morgenmiddag is het wisselend bewolkt en komt er een enkele bui voor. Boven land staat er weinig wind, aan zee is de noordwestenwind matig. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. Morgenavond blijft het droog en zijn er opklaringen. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)