Share

Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. Aan zee neemt de noordwestenwind af naar matig, boven land staat weinig wind. Vanmiddag is het wisselend bewolkt en komt er een enkele bui voor. Boven land staat er weinig wind, aan zee is de noordwestenwind matig. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. Vanavond blijft het op veel plaatsen droog en zijn er opklaringen. Er staat weinig wind.

Komende nacht zijn er opklaringen en op diverse plaatsen ontstaat er mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 4°C landinwaarts1 en 10°C aan zee. Er is weinig wind.

Morgenochtend begint op diverse plaatsen mistig. In de eerste helft van de ochtend trekt de mist op en wordt het overal zonnig. Het is droog. Er is weinig wind.

Morgenmiddag is het wisselend bewolkt en zijn er perioden met zon. Het blijft overwegend droog. De middagtemperatuur ligt rond 17°C.

Morgenavond zijn er brede opklaringen en het is droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 53 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen