Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt en droog

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt af en toe de zon en is het vrijwel overal droog. De zuidwestenwind is matig, en langs de kust vrij krachtig, soms krachtig, windkracht 6. Vanmiddag is het vooral in het noordwesten bewolkt, in het zuidoosten schijnt regelmatig de zon. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Vanavond is het in het noordwesten overwegend bewolkt en in het zuidoosten vrij helder. Het blijft droog. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig en aan zee vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. De minima liggen tussen 12°C in het noordwestelijk kustgebied en 6°C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Morgenochtend is het in het noordwesten half tot zwaar bewolkt, elders schijnt de zon volop. Het blijft droog. De zuid- tot zuidwestenwind is matig en langs de kust (vrij) krachtig, kracht 5-6. Morgenmiddag schijnt op veel plaatsen de zon, alleen in het noorden is er meer bewolking aanwezig. Verder is het droog bij temperaturen rond 15°C. De zuid- tot zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Morgenavond is het overwegend helder en blijft het droog. De zuidelijke wind is boven land zwak tot matig en langs de noord(west)kust af en toe vrij krachtig. Bron: KNMI)