Share

Woninginval Medemblik, twee bewoners aangehouden, verdacht van steekpartij en openlijke geweldpleging

MEDEMBLIK – Bij een inval in een woning aan de Oosterhaven in Medemblik is maandagochtend vroeg zijn twee bewoners van de woning aangehouden. De inval werd gedaan door een team van de politie die speciaal is opgeleid om woningen binnen te treden.

Mascha Koning van de politie zegt in een reactie tegen deze website: “Het gaat om een onderzoek naar een steekincident aan de Oosterhaven in Medemblik waar op dit moment in totaal twee personen voor zijn aangehouden. Het gaat om een 50-jarige man en een 21-jarige man. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging. Hun rol bij de ruzie en bij het steekincident wordt onderzocht. Beide verdachten komen uit Medemblik en zitten in beperkingen.”

Lees ook: Update: Zwaargewonde na steekpartij Oosterhaven Medemblik is 39-jarige man uit Zoetermeer

Op camerabeelden in bezit van deze website laat de politie zien die onderweg is naar het huis waar ze binnenvielen. De politie doet een inval altijd in de late nanacht omdat dan de kans het grootst is dat de persoon die zij zoeken aanwezig is.

Totaal aantal keren gelezen: 149 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen