Share

Weerbericht Medemblik: wisselend bewolkt

MEDEMBLIK – Vanochtend komt er in het oosten en zuidoosten eerst nog plaatselijk mist voor. In Twente en Limburg kan het om dichte mist gaan met hinder voor het verkeer. Daarna zijn er zonnige perioden en is het droog. Er is weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit west tot zuidwest.

Vanmiddag is het droog en wisselen zon en wolken elkaar af. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 15°C. Er staat weinig wind, in het noorden is de wind soms matig uit een westelijke richting.
Vanavond blijft het droog en zijn er opklaringen. Er staat weinig wind.

Komende nacht blijft het droog. Er kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C aan zee en net boven het vriespunt in het oosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend is het droog. Op veel plaatsen schijnt de zon. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden. Morgenmiddag zijn er perioden met zon. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. Er is weinig wind. Aan zee en in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuiden.

Morgenavond is het droog. Er is weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 58 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen