Weerbericht Medemblik: vrij zonnig, donderdag stuk warmer

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er in het noorden wolkenvelden, elders is er veel ruimte voor de zon. Het is overal droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig. Vanmiddag zijn er zonnige perioden en is het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Wadden tot 17°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit een oostelijke richting. Vanavond is het droog en is er weinig bewolking. Er staat een matige wind uit het oosten.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 6°C. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig. Boven zee en het IJsselmeer af en toe krachtig.

Morgenochtend is het tamelijk zonnig. Het blijft droog. De oostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. Morgenmiddag is het droog met vrij veel zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Waddeneilanden tot 23°C in het zuiden van het land. De wind komt uit het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Morgenavond neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een zuidoostelijke richting en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)