Weerbericht Medemblik: vrij warm en droog

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er perioden met zon, alleen het zuiden heeft wat meer bewolking. Het blijft droog, alleen in Zuid-Limburg valt er misschien eerst nog een bui. Er staat een matige wind uit het noordoosten, aan zee en op het IJsselmeer is de wind af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het overal droog. Het wordt vrij warm met maximumtemperaturen rond 24°C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Vanavond zijn er opklaringen en is het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het overal droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 16°C in het zuiden. De oost- tot noordoostelijke wind is matig.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zonnig en droog. Er staat een matige wind uit het oosten.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het overal droog. Het wordt zomers warm met maximumtemperaturen rond 25°C. De wind uit het oosten is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Morgenavond zijn er opklaringen en is het droog. De wind komt uit het oosten en is matig. (Bron: KNMI)