Weerbericht Medemblik: veel bewolking later vandaag kans op een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend is er vrij veel bewolking en valt er in het zuidoosten af en toe regen. Elders is het meest droog maar komt er (dichte) mist voor. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Vanmiddag is het wisselend bewolkt en regent het juist in het noorden en westen af en toe. Elders blijft het overwegend droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 9°C. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige wind uit het zuidwesten. Vanavond is het bewolkt en valt er plaatselijk regen. De wind waait uit het zuiden en is matig.

Komende nacht gaat het van het zuiden uit op de meeste plaatsen regenen. In het noorden kan plaatselijk mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt tussen de 4°C in het noorden en 8°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Morgenochtend wordt het geleidelijk droger maar blijft het op de meeste plaatsen grijs en nevelig. De zuidwestenwind is zwak tot matig. Morgenmiddag is er veel bewolking en gaat het van het zuidwesten uit opnieuw af en toe regenen. In het noorden blijft het nog lange tijd overwegend droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind komt uit het zuidwesten en neemt toe naar matig, langs de kust wordt de wind krachtig, windkracht 6.

Morgenavond is er veel bewolking en regent het af en toe. De zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)