Weerbericht Medemblik: veel bewolking. In de middag af en toe zon. Meest droog

MEDEMBLIK – Vanochtend is het grijs, maar vrijwel droog. In het noordoosten komt eerst mist voor. Aan het einde van de ochtend breekt in het oosten de zon soms door. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig. Vanmiddag komt er geleidelijk op meer plaatsen af en toe zon. Plaatselijk kan er een bui vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur heeft een maximum rond 14°C. De wind uit het noordoosten is matig.

Vanavond klaart het flink op en blijft het overal droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig en in het kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog en daalt de temperatuur tot 4°C. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Langs de kust kan het soms vrij krachtig waaien.

Morgenochtend schijnt eerst op veel plaatsen de zon. Later neemt de bewolking toe. Het blijft verder droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6. Morgenmiddag zijn er wolken, maar de zon schijnt er ook af en toe tussendoor. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Morgenavond klaart het verder op en is het droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)