Weerbericht Medemblik: toenemende bewolking, wel droog

MEDEMBLIK – Vanochtend is in het westen mogelijk de zon te zien, maar verder is het bewolkt. In Zuid-Limburg kan af en toe wat lichte sneeuw vallen, verder blijft het op de meeste plaatsen droog. In het midden en zuiden is gladheid mogelijk door sneeuwresten of bevriezing, in Zuid-Limburg ook door sneeuwval. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.

Vanmiddag is het overwegend bewolkt. In Zuid-Limburg blijft het af en toe sneeuwen en kan in totaal een paar cm vallen met gladde wegen tot gevolg. Verder blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C vlak aan zee tot rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit noordelijke richtingen en is zwak tot matig.

Vanavond is er veel bewolking. In Zuid-Limburg kan nog wat motsneeuw vallen, verder blijft het droog. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Vannacht is het meest droog. De minima liggen rond het vriespunt. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend zijn er veel wolken en blijft het droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.

Morgenmiddag is het droog met veel wolken en misschien ook af en toe wat zon. De maxima liggen rond 3°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat er een matige wind uit het noordoosten.
Morgenavond is er vrij veel bewolking, het blijft droog. Er is weinig wind, alleen aan de westkust staat er een matige wind uit het oosten.(Bron: KNMI)