Weerbericht Medemblik: rustig herfstweer

MEDEMBLIK – Vanochtend begint op meerdere plaatsen mistig. In de eerste helft van de ochtend trekt de mist op en wordt het op veel plaatsen zonnig. Het blijft overwegend droog. Er is weinig wind.
Vanmiddag is het wisselend bewolkt en zijn er perioden met zon. Het blijft overwegend droog. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. Er is weinig wind. Vanavond zijn er brede opklaringen en is het droog. Er is weinig wind.

Komende nacht zijn er opklaringen en kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C landinwaarts en 10°C aan zee. Er is weinig wind.

Morgenochtend begint op sommige plaatsen mistig. In de eerste helft van de ochtend trekt de mist op en wordt het overal zonnig. Het is droog bij weinig wind.

Morgenmiddag is er veel ruimte voor de zon. Het is droog. De middagtemperatuur ligt rond 18°C. Er is weinig wind. Aan de kust wordt de wind matig uit het zuidwesten.

Morgenavond zijn er brede opklaringen en het is droog. Er is weinig wind. Aan de kust is de wind matig uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)