Weerbericht Medemblik: kleine kans op wat motregen, maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er perioden met zon. In het noorden en westen is er een kleine kans op een bui, elders blijft het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig. Vanmiddag zijn er perioden met zon en er kan een licht buitje voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C aan zee tot 25°C plaatselijk in Limburg. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig. Vanavond zijn er opklaringen en wordt het overal droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht is het overwegend droog en staat er weinig wind. De minimumtemperatuur ligt tussen de 10°C en 15°C.

Morgenochtend zijn er perioden met zon en is het droog. Er staat weinig wind, aan zee wordt de wind zuid tot zuidoost en matig. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met ook geregeld zon. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C in het noorden tot 27°C in het zuidoosten. Boven land staat er weinig wind, in het Waddengebied is de wind matig uit zuidoost.

Morgenavond neemt vanuit het westen de bewolking toe, in het westen plaatselijk gevolgd door wat lichte regen. Boven land staat weinig wind, in het Waddengebied neemt de wind af naar matig.