Weerbericht Medemblik: in de ochtend kans op motregen, vanmiddag droog en opklaringen

MEDEMBLIK – Vanochtend is het zwaar bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. Er komt een matige wind uit het noordwesten te staan. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en valt er aanvankelijk plaatselijk regen of motregen. De maximumtemperaturen variëren van 17°C op de Wadden tot 24° in het zuiden. De wind waait uit het noordwesten en is matig, in de noordelijke kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vanavond drijft er in het noorden en westen bewolking van zee binnen. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het midden en zuiden neemt de wind af en aan het einde van de avond staat er weinig wind. Komende nacht is het droog. In het midden en zuiden staat weinig wind. Het koelt af naar ongeveer 12°C. Elders staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en droog. Er staat een matige, in het Waddengebied vrij krachtige wind uit het noordwesten. Morgenmiddag is het zwaar bewolkt. In het noordoosten is er kans op wat lichte regen. In het zuidwesten breekt de zon later in de middag door. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 17°C in het noordoosten tot plaatselijk 23°C in het zuidwesten. De wind waait uit het noordwesten en is matig.

Morgenavond zijn er in het zuidwesten opklaringen, elders is het zwaar bewolkt. Het blijft droog. De wind neemt vrijwel overal af en aan het einde van de avond is er op de meeste plaatsen weinig wind. Alleen op het IJsselmeer en in de noordelijke kustgebieden staat er dan nog een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Kijk voor het actuele weer op www.weerstationmedemblik.nl

Loading