Weerbericht Medemblik: bewolkt met buien en flink hogere temperaturen

MEDEMBLIK – Vanochtend is er veel bewolking en regent het af en toe. In de vroege ochtend kan het in het noordoosten plaatselijk nog glad zijn. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Vanmiddag is er veel bewolking en af en toe regent het. De middagtemperatuur is ongeveer 10°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is er veel bewolking met van tijd tot tijd regen. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht valt er in het zuiden en westen af en toe regen. Er staat een matige wind uit het zuiden. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en valt er regen. Er staat een matige wind uit het zuiden. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Morgenmiddag is het zwaar bewolkt. Het wordt van het zuidwesten uit tijdelijk droger, maar in de tweede helft van de middag gaat het vooral in de zuidoostelijke helft opnieuw regenen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. Er staat een matige wind uit het zuiden. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind geleidelijk af naar matig.

Morgenavond is het zwaar bewolkt. In het zuidoosten valt eerst nog regen. Elders is het droog. Er staat een matige wind uit het zuiden, later zuidwesten. Landinwaarts neemt de wind steeds verder af en aan het einde van de avond staat er weinig wind. (Bron: KNMI)