Weerbericht Medemblik: bewolkt met af en toe wat motregen, ook soms wat zonneschijn

MEDEMBLIK – Vanochtend begint op de meeste plaatsen bewolkt met in Zuid-Limburg nog lange tijd (dichte) mist. Plaatselijk valt een lichte bui. Geleidelijk komt de zon af en toe tevoorschijn. De wind is overwegend noordwestelijk en zwak tot matig. Vanmiddag is de zon van tijd tot tijd te zien met vooral in de noordwestelijke helft enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 6°C. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Vanavond komen er enkele buien voor. In het zuidoosten is er kans op mist. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Komende nacht komen er enkele buien voor en is er in het zuidoosten kans op mist. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. Landinwaarts is de wind zwak tot matig uit het westen. Aan zee is de wind noord tot noordwest en vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend komen er buien voor. Af en toe klaart het even op. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige tot vrij krachtige wind uit het noordwesten. In het Waddengebied kan de wind soms krachtig zijn, windkracht 6. Morgenmiddag zijn er buien. Er is een kleine kans op natte sneeuw en soms schijnt de zon even. De maximumtemperatuur komt uit rond 6°C. Er staat een matige wind uit het noordwesten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig. In het zuiden is er weinig wind.

Morgenavond blijven er buien voorkomen. Er komt weinig wind te staan, alleen in het noorden en aan zee staat een matige wind uit het westen. (Bron: KNMI)