Weerbericht Medemblik: bewolkt en vanmiddag zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend maakt het noordelijk kustgebied kans op een bui. Verder overheerst de bewolking en is er in het westen plaatselijk nog mist aanwezig. Tegen de middag lost de mist op en breekt in het westen en noorden de zon af en toe door. De noordoostelijke wind is zwak tot matig.
Vanmiddag blijft het overwegend droog. Vooral in het westen laat de zon zich af en toe zien, in het oosten is het bewolkt. Het wordt maximaal een graad of 6 bij een zwakke tot matige wind uit noord tot noordoost. Vanavond zijn er in het noorden en westen opklaringen, in de rest van het land is het bewolkt. Het blijft droog. De noordoostenwind is langs de kust en boven het IJsselmeer matig, landinwaarts staat er weinig wind.

Komende nacht is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is overwegend bewolkt, in het Waddengebied is er af en toe zon. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is noordoost, matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig. Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt. In het noordelijk kustgebied zijn er ook zonnige perioden. In het zuiden van Limburg kan wat (natte) sneeuw vallen. De maxima liggen rond 3°C. De wind is noordoost, matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

Morgenavond is er vrij veel bewolking en het blijft vrijwel overal droog. De noordoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig, af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)