Share

Weerbericht Medemblik: af en toe zon en kans op een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met kans op een enkele bui. De zuidwestenwind is matig, aan de kust vrij krachtig. Vanmiddag is er af en toe zon en valt er in het noorden een enkele bui. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C in het noorden tot 19°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuiden en is overwegend matig. Vanavond is het half bewolkt en blijft het overwegend droog. De zuidelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht blijft het droog. Het koelt af naar 13°C in Zeeland tot rond 9°C in Groningen. De zuidoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en maakt het zuiden kans op een enkele bui. De wind waait uit het zuiden en is matig. Morgenmiddag is het overwegend bewolkt en blijft het op een enkele spat in het zuidoosten na droog. Later in de middag breekt van het westen uit de zon steeds vaker door. Het is met een maximumtemperatuur van 17°C in het noorden tot lokaal 20°C in het zuiden zeer zacht. De wind waait uit het zuidwesten en is landinwaarts matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.

Morgenavond zijn er (brede) opklaringen. In het zuidwesten is er een kleine kans op een bui, elders blijft het droog. De zuidenwind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 51 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen