Weerbericht Medemblik: Af en toe zon en enkele lichte buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is er af en toe zon met hier en daar een bui. De noordwestenwind is matig, aan zee af en toe vrij krachtig. In het oostelijk Waddengebied is de wind eerst nog krachtig, windkracht 6. Vanmiddag is er af en toe zon maar er trekt ook nu en dan een bui over. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De noordwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. Vanavond is er weinig bewolking en is het op veel plaatsen droog. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noordkust eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het zuiden tot 4°C in het noordelijk kustgebied. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in hert noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Morgenochtend is er af en toe zon en blijft het vrijwel overal droog. In het noordoosten neemt de kans op enkele buien in de loop van de ochtend toe. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het noordoosten heeft met enkele buien te maken, verder is het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting. Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)