Share

Weerbericht: bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen

WEST-FRIESLAND – Het is bewolkt en in het noorden komt eerst nog een enkele bui voor. Van het zuidwesten uit klaart het op, maar aan de westkust blijft er kans op een enkele bui en wolkenvelden. De maxima liggen rond 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden vrij krachtig, aan de kust krachtig. In het noorden en oosten is de wind eerst nog zuidoostelijk.

In de nacht naar donderdag neemt van het westen uit de bewolking toe. Langs de westkust zijn er enkele buien. De minima liggen tussen 4°C langs de westkust en 0°C plaatselijk in het oosten. In de oostelijke helft kan het door bevriezing van natte weggedeelten glad worden. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is overwegend matig, aan de kust (vrij) krachtig.
Donderdag overdag is het half tot zwaar bewolkt en er trekken enkele buien van zuidwest naar noordoost. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl