Wederom verlies voor Strandvogels, deze keer was Grasshoppers te sterk

ONDERDIJK – Met Grasshoppers kwam er een gerenommeerde derdeklasser naar Onderdijk. De ploeg uit Hoogwoud won met 0-3 en had, puur kijkend naar die uitslag, een zorgeloze middag. De werkelijkheid was wat anders, de bezoekers hadden wel een vliegende start. En nadat een kwartier voor tijd de 0-2 viel, brak wel een zorgeloze periode aan voor Grasshoppers.

Tekst: v.v. Strandvogels

Je krijgt echter niet altijd wat je verdient, zo heeft Strandvogels de eerste vier wedstrijden in de 3e klasse gemerkt. De week rust komt dan ook zeker niet op een ongelegen moment. De kop is er af en dat leverde slechts één punt op. Met de versterkte degradatieregeling ga je het met dat gemiddelde niet redden dus er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Bij de hervatting van de competitie wacht Strandvogels weer een zware klus wanneer het op bezoek gaat bij medekoploper VVS ’46.

Strandvogels 1 – Grasshoppers 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 16 oktober 2022
Uitslag: 0-3 (0-1)
Scoreverloop: 0-1; 0-2; 0-3

Selectie:
Edwin Hoogland; Rowin de Wit (Mitch Hofland), Niek Broersen, Tigo Harder en Merlijn Weel; Bram Koomen, Bryan Broedersz, Gerald Broedersz en Tim Broersen (Matthijs Huisman); Jordy Weel (Givano Lubbe/Tijmen de Kroon) en Dawid Zerek