Wandelen door het monumentale Twisk tijdens Monumentendag

TWISK – Het Twisker Gidsengilde organiseert zondag 3 september weer een wandeling door het mooie Twisk. Het is de laatste wandeling van dit seizoen! Een mooi nazomers uitje.Tijdens de wandeling maak je kennis met wonderlijke zaken. Het stilteboetje, de rouw- en trouwdeur en natuurlijk Fostedina die de West-Friese klederdracht heeft bepaald. Twisk heeft niet voor niets sinds al bijna 50 jaar de status ‘beschermd  dorpsgezicht’!

De wandeling valt precies een week voor de open monumentendagen. Deze week voert de tocht langs monumenten. Volgend weekend zijn veel monumenten in de regio opengesteld om ze van binnen te kunnen bekijken.

Meer informatie

Aanstaande zondag samengevat: – de wandeling vindt plaats op zondag 3 september – de kosten zijn € 5,00 inclusief thee / koffie – vertrek om 13.30 uur vanaf de Twisker Vermaning (Dorpsweg 149) – ervaren gidsen leiden deelnemers gedurende 1 ½ uur rond – om zeker te zijn van deelname kun je je zelf aanmelden via de mail, SMS, Whatsapp of telefonisch bij gidsentwisk@gmail.com of 06 11 365 240 / 0227-543435.