VVW beslecht de ‘Derby der Lage Landen’ in haar voordeel, wederom verlies voor Strandvogels

WERVERSHOOF – Voor het eerst in tien jaar stond, in competitieverband, de derby tussen VVW en Strandvogels weer eens op het programma. Beide ploegen hebben afgesproken de derby’s op zaterdagavond te spelen om zo meer publiek te trekken. Bovendien krijgt de wedstrijd op avond toch nog even net meer een bijzonder tintje. Tel daarbij op dat het veld in Wervershoof prima bespeelbaar was en dat het, voor herfstbegrippen, uitstekende weer was en alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldige derby.

Maar helaas kwam het in behoorlijke aantallen toegestroomde publiek uit Onderdijk en Wervershoof bedrogen uit. Het spel van beide ploegen was de hele wedstrijd niet best en veel gevaar voor de doelen was er ook niet. Het enige was dat het lang spannend was, maar daar is het ook wel zo’n beetje mee gezegd.

VVW 1 – Strandvogels 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zaterdag 12 november 2022
Uitslag: 2-0 (1-0)
Scoreverloop: 1-0; 2-0

Selectie:
Edwin Hoogland (Jorrit Kaarsemaker); Rowin de Wit (Bram Koomen), Niek Broersen, Tigo Harder (Matthijs Huisman) en Merlijn Weel (Givano Lubbe); Jeroen Mol, Bryan Broedersz, Gerald Broedersz en Dawid Zerek, Tijmen de Kroon en Jordy Weel