Kasteel Radboud stuurloos, 24 mannen nemen het kasteel over om het Oorlogsmuseum en het Inloophuis te steunen

MEDEMBLIK – Houdt u van een mannenkoor? Kom dan op 10 december naar Kasteel Radboud om te genieten van het mannenkoor Stuurloos uit Wognum. In het avondvullende programma, georganiseerd door Lionsclub Opmeer-Medemblik zullen 24 zangers, samen met enkele musici onder meer de “Ode aan West-Friesland” ten gehore brengen. Koor en Lionsclub ondersteunen hiermee belangeloos twee belangrijke Medemblikse vrijwilligersorganisaties: het Oorlogsmuseum en het Inloophuis.

Het Oorlogsmuseum annex Filmhuis is educatief voor jong en oud. En het Inloophuis helpt inwoners van West-Friesland en de Noordkop te leren leven met de gevolgen van ernstige ziekten. Beide partijen zullen in het kasteel en op het kasteelplein met een stand aanwezig zijn voor nadere informatie over hun activiteiten en om uw eventuele extra donaties te ontvangen.

Kaarten kosten € 16,00 per stuk. € 15,00 daarvan gaat direct naar de organisaties. € 1,00 per ticket
is gereserveerd voor handelingskosten. Kaartjes bestellen gaat online via de bestelknop op de pagina van dit evenement op de site van Kasteel Radboud.

Na uw boeking krijgt u automatisch een bevestiging/e-ticket in uw mailbox (of spambox). Meer informatie nodig? Dat kan direct bij de organisatie van dit evenement. Mail naar Paul van ’t Pad Bosch: ppadbosch@gmail.com of kijk voor meer informatie op onze site: https://www.lionsopmeer.nl.