Share

VVD Medemblik overhandigd VVD-programma aan Piet Goverse

MEDEMBLIK – Het VVD-programma “Bouwen vandaag en aan de toekomst” circuleert verder. Samen met lijsttrekker Andrea van Langen heeft kandidaat Jan de Vries het overhandigd aan de bekende Medemblikker inwoner Piet Goverse. De ex-ondernemer, is nog steeds bezig met activiteiten in de vezelversterkte kunststof (composiet). Hij heeft als aanjager van projecten bij de overheid gefunctioneerd en was ook jarenlang voorzitter van de meelmolen! 

In een geanimeerd gesprek met Andrea en Jan bij hem thuis gaf hij het volgende mee voor het economisch beleid van de gemeente na de verkiezingen: “Ik hoop dat de gemeente bij de uitgifte van onze spaarzame industrieterreinen voorkeur geeft aan bovenlokale productiebedrijven ipv “dode” opslagboxen.” Iets wat wij goed gaan onthouden!  En er mag zeker weer bedrijfsterrein bij komen in Westfriesland, dat is nu al duidelijk.

Wilt u het program ook lezen net als dhr Goverse en vele anderen? Dat kan hier. Op 14,15 en 16 maart kunt u ons uw stem geven om het waar te maken.

Totaal aantal keren gelezen: 49 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen