VVD Medemblik huldigt Simon Loos!

MEDEMBLIK – Op woensdag 14 februari deelde VVD Statenlid Bas de Wit van Noord-Holland gezamenlijk met de VVD-raadsfractie te Medemblik een taart uit aan Simon Loos, een vernieuwend bedrijf in onze gemeente en ver daarbuiten in de voor Nederland zo belangrijke logistieke sector.

Doel

Met de VVD Taartenactie, die al 15 jaar lang op Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio.

Uitreiking in Wognum

In de gemeente Medemblik werd de VVD-Medemblik dit jaar Simon Loos in het zonnetje gezet. Dit ruim 80-jarig West-Fries bedrijf, gevestigd te Wognum, groeide uit tot één van de top 10 logistieke dienstverleners in Nederland met 60 vestigingen, rond 1400 voertuigen en 1500 opleggers. Het is een vertrouwd gezicht in de winkeldistributie, het Benelux transport, de drankenlogistiek en in het internationaal bulktransport. De VVD-Medemblik huldigde op Valentijnsdag Simon Loos voor zijn inzet op noodzakelijke vernieuwing, waaronder de voortschrijdende aanpassing van de voertuigen aan de vereisten van deze tijd èn zijn belangrijke bijdrage aan het Nederlandse verdienmodel in de logistieke sector. Hulde!

Op de foto: Van links naar rechts: Tom Beerepoot, André Meester, Peter Appel, Bas de Wit en Jan de Vrie