Volgende fase werkzaamheden A.C. de Graafweg gaat volgende fase in

WOGNUM/OPMEER – Van 7 tot en met 21 januari 2022 voert aannemer Boskalis aan de noordzijde van de A.C. de Graafweg (kant van Hoogwoud) tussen de kruispunten Middelweg/Breestraat en De Veken/Lindengracht voorbereidende werkzaamheden uit voor de herinrichting van de weg. De werkzaamheden bestaan uit het dempen van sloten, voorbelasting (zand) aanbrengen, graven van nieuwe sloten verder van de weg en plaatsen van duikers.

Nachtafsluiting N241/ kruispunten Middelweg/Breestraat-De Veken/Lindengracht: 7-8 januari 2022

Om het werk te kunnen uitvoeren, is meer ruimte langs de weg nodig. Daarom wordt in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 januari de opstelstrook voor rechts afslaand en recht doorgaand verkeer bij het kruispunt Middelweg/Breestraat verschoven naar links. Tijdens deze werkzaamheden is de A.C. de Graafweg vanaf kruispunt Pade tot kruispunt De Veken/Lindengracht voor doorgaand verkeer afgesloten van vrijdagavond 20.00 uur tot zaterdagochtend 07.00 uur.
Verkeer richting Heerhugowaard wordt omgeleid bij kruispunt De Veken, via noordelijke zijde via Aartswoud. Verkeer komend vanuit de richting Heerhugowaard wordt omgeleid via de zuidzijde, bij kruispunt Pade en vervolgens de Koninginneweg en Lindengracht. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden.

Kruispunt Middelweg/Breestraat afgesloten voor lokaal verkeer: 7-21 januari 2022, wel doorgaand verkeer N241

Tijdens de werkzaamheden aan de noordzijde van de A.C. de Graafweg is het kruispunt Middelweg/Breestraat van vrijdag 7 tot vrijdag 21 januari 2022 (20.00-07.00 uur) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers tussen Opmeer en Hoogwoud. De omleiding loopt via Pade en is met borden aangegeven.
Doorgaand verkeer kan op de A.C. de Graafweg blijven rijden. Het fietspad tussen het kruispunt Middelweg/Breestraat en kruispunt De Veken/Lindengracht is afgesloten.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via telefoonnummer 0800 – 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden en verkeersmaatregelen zijn te volgen via de A.C. de GraafApp en de regionale Facebookpagina WestfrieslandNH.