Share

Vijf zorglocaties Omring kampen met coronabesmettingen

WEST-FRIESLAND – Zorgorganisatie Omring heeft in 5 van de 31 woon-zorglocaties te kampen met 2 of meer (mogelijke) besmettingen.
Het gaat volgens Omring om de volgende locatie(s):

  • De Berkenhof, Berkhout
  • De Brink, Julianadorp
  • De Hoge Hop, Hoorn
  • Nicolaas, Lutjebroek
  • De Zeester, Den Helder

Op deze locatie(s) zijn alle noodzakelijke maatregelen getroffen. Onderdeel daarvan is dat alle bewoners en contactpersonen hierover geïnformeerd worden. Bij een (mogelijke) besmetting meldt Omring dit aan de GGD en worden bewoners volgens het protocol van de RIVM verzorgd.
Omring zegt er alles aan te doen om de omstandigheden zo veilig en zo prettig mogelijk te laten zijn voor bewoners en medewerkers. Tegelijkertijd is Omring alert en volop bezig met de gevolgen en werkt Omring samen in de regio met alle partijen in de zorg om verdere besmetting tegen te gaan.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl